Bekijk het volledige profiel van Anke de Bruijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anke de Bruijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De eerste jaren zat ik volgens...

De eerste jaren zat ik volgens mij op de Lindenlaan bij meneer Geraerts Juffrouw Prins, Juffrouw Nawijn. Ik speelde vaak met Ineke Nawijn (dochter van)... Zij leeft niet meer. Van de school aan de Laurensvliet weet ik veel minder, behalve dat mijn oudste broer meneer Aart de Bruijn, de fietser, was en dat onze handwerkjuf (dat had je toen nog) de grootste moeite had om mij als linkshandige breien te leren. Veel van de namen bij de foto's ken ik wel, maar ik weet gewoon niet wie in mijn klas zat. En wie weet nog iets van de weeksluiting (op zaterdag morgen) dan moest je een toneelstukje met je klas doen..... of iets zingen Help!!!

2007, Anke de Bruijn

Volgens mij staat deze schoole...

Volgens mij staat deze schooler twee keer in, 1 x als ulo en 1 x als mulo Sommige luitjes van de foto ken ik wel, maar ik zal niet in die klas. Bij mij zaten Annie de Deken, Loes den Braber, Annie Brandt en Flip Boudewijn, Rudy Kindts (geloof ik) en nog meer uiteraard. De heer (en mevrouw Nawijn) van de Openbare Lindenlaanschool waren mij ook goed bekend.

2007, Anke de Bruijn

Wel lang geleden, maar juffrou...

Wel lang geleden, maar juffrouw Prins kan ik me nog wel herinneren, en meneer Gerardts (bij wie ik gelukkig nooit in de klas heb gezeten, die kon zo knijpen met dat handje. Op de foto's herkende ik wel wat namen..... Wanneer ging deze school naar de Laurensvliet??

2007, Anke de Bruijn
?