Anke Brinkman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke Brinkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke Brinkman heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar 1 jaar op het Joco gezeten, mijn zus heeft er langer gezeten (Marja).

  Heb maar 1 jaar op het Joco gezeten, mijn zus heeft er langer gezeten (Marja). Maar het was er eindeloos. In het tweede jaar belandde ik op een christelijke dorpsmavo, en dat was een enorme cultuurshock. Wat heb ik een heimwee gehad, naar de open lokalen, de agora, de vrijheid.... ...van de dingen die voorbijgaan

  JOCO (Johannes College), 1976

  Na de christelijke mavo waar ik vanaf kwam was het ECL een ware verademing.

  Na de christelijke mavo waar ik vanaf kwam was het ECL een ware verademing. Tekenen als eindexamenvak, mr Wierda als mentor, en vreselijk veel gespijbeld en dan bij Jannie in haar koffiehuisje zitten. ach ja, die vervelende pubertijd ook!!

  1e Christelijk Lyceum, 1980

  Altijd maar weer die hertentamens met het vaste groepje mensen, met Jan Bais, De werkweek in Beekbergen, met de klas naar penningsveer in het 2e jaar waar we als punkers en kakkers en disco-ers onderzoek deden naar de reactie van mensen op ons.

  Altijd maar weer die hertentamens met het vaste groepje mensen, met Jan Bais, De werkweek in Beekbergen, met de klas naar penningsveer in het 2e jaar waar we als punkers en kakkers en disco-ers onderzoek deden naar de reactie van mensen op ons. Ach ja, dat waren toen de jeugdculturen.

  HBO Jeugdwelzijnswerk, 1982

  ?