Anke Boshoeve

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke Boshoeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke Boshoeve heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een oud gebouw met sfeer.

  Een oud gebouw met sfeer. Ik heb hier alleen klas 1 en 2 gehad, daarna zijn we verhuisd. Ik herinner me alleen juf Baarda, die ik in beide klassen als onderwijzeres had. Het hoofd v.d. school heette Van Eijsselsteijn, maar ik heb daar geen gezicht bij.

  Koningin Wilhelminaschool, 1958

  Sfeervol oud pand, met een grote kastanjeboom op het plein.

  Sfeervol oud pand, met een grote kastanjeboom op het plein. In de pauze op het Diezerplein niespoeder kopen bij de drogist. docenten: v.d.Heide, te Winkel, vd Craats, Ab en Wim Stel, De Jong, van t Hoff, Siebeling, ten Klooster. Ik herinner me de uitwisseling met Brambauer (Lünen) in 1966, en heb leuke foto's van het eindexamenkamp in Dwingelo in 1969, maar helaas geen scan om ze op deze site te zetten. Tijdens de reunie van het Meander college in 1996 waren er weinig van mijn klasgenoten. We hebben daarom in 1997een grote reunie georganiseerd van de eindexamenklassen 67/68 en 68/69. Wie pakt de draad op voor een vervolg? Ik heb (bijna) alle adressen!

  Prins Bernhard ULO / MULO, 1964

  ik herinner me juf Van Voorst, juf De Graaf, juf Israel (prachtig wit haar), meneer Zeldenrust en het hoofd van de school meneer Veenendaal.

  ik herinner me juf Van Voorst, juf De Graaf, juf Israel (prachtig wit haar), meneer Zeldenrust en het hoofd van de school meneer Veenendaal. Klasgenoten: Marjan v. Mourik, Hankie de Graaf, Jannie Kalshoven, Carrie Spreen, Wija Smits, Frieda Grobben, Leonie Wijers. Mijn kinderen hebben ook op deze school gezeten. De hal rook nog net zo als vroeger.

  Chr.basisschool Mr JJL v/d ..., 1960

  ?