Bekijk het volledige profiel van Anke Boers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Boers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke opleiding. Francien was...

Leuke opleiding. Francien was mijn vriendin waarmee ik naar school reed, achter op de bromfiets soms. Meestal fietsen vanuit de Franselaan. Vooral de natuur/ en scheikunde leraren waren leuk. Stiekum een beetje verliefd.

2015, Anke Boers

Juffrouw Schop in klas 2 Mees...

Juffrouw Schop in klas 2 Meester van de Jagt, de hoofdmeester, die overleed in het laatste schooljaar, klas 6. Een tweeling in de klas. Geesje en Arjen. Op Arjen was ik verliefd. Tineke Crusifix die verhuiste in klas 3 was mijn hartsvriendin. Marijke van Kampen was daarna eigenlijk nog maar mijn enige echte vriendin.

2014, Anke Boers

Ik kan juffrouw schop herinner...

Ik kan juffrouw schop herinneren als een strenge toch ook lieve juf. Ik heb haar dacht ik ruim 4 jaar als juf gehad. In de 6e klas overleed meester van de Jagt. Wij maar roepen op het schoolplein toen hij maar niet op kwam dagen die ochtend"weg met jaggie" Wat een schuldgevoel had ik daar van zeg. Daarna hebben we een paar verschillende onderwijzers gehad. De laatste was het leukst. Ik weet zijn naam niet meer. In de 6e klas zat een tweeling die Geesje en Anjen hete geloof ik. Ik was voor het eerst stapel verlieft op Arjen weet ik nog.

2012, Anke Boers
?