Bekijk het volledige profiel van Anke Bakkenes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Bakkenes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik deed Engels en Nederlands. ...

Ik deed Engels en Nederlands. Het was een leuke tijd. Ik kan me de reis naar Torquay nog goed voor de geest halen. We lagen regelmatig zeer laat in bed,zeer korte nachten. Ik heb nog heel wat aan mijn diploma gehad. Ik heb er jaren mee voor de klas gestaan. Op dit moment doe ik nog van alles voor en rondom het onderwijs, maar ik sta niet meer ´gewoon´ voor de klas.

2008, Anke Bakkenes

Mijn favoriete leraar was Wim ...

Mijn favoriete leraar was Wim Blom. We hebben hem twee jaar gehad, in de vierde en de vijfde. Hij kon erg goed handvaardigheidslessen geven en ook zijn accordeon was leuk. De werkweken in Stroe en Epe zal ik ook niet snel vergeten, die waren echt super. Het bordje `konijnenhol`van onze tent heb ik jaren bewaard. De herinnering die me het meest bijstaat is het muizenvangen en dan vooral het strooien van waspoeder tegen de muizen, we dachten dat het nog echt hielp ook. De muizen die we in het weiland loslieten, waren nog eerder terug op school dan wij. Verder weet ik ook dat we vaak dansten bij weeksluitingen of zo. dat deden we in maillot, ja ja, vooral Abba was favoriet. Er zijn nog veel meer herinneringen, paardrijden en springen over het hekje, Iris was beresterk. Hutten bouwen in de leegstaande sloot in het riet en ga zo maar door. Voor mij was het een leuke tijd op een leuke school.

2008, Anke Bakkenes

Na een start in de brugklas di...

Na een start in de brugklas die twee jaren duurde, met Jacqueline van mijn basisschool, ging ik naar het VWO. Die jaren waren bijzonder: we maakten zelf een klassekrant: Adriaan en Olivier. Ook organiseerden we themafeesten.Ik kan me zelfs herinneren dat we zelf een schoolkamp hebben mogen organiseren geloof ik, waarbij we twee leerkrachten zo gek kregen met ons mee te gaan. De leraar Frans en onze mentor. De twee laatste jaren heb ik vooral opgetrokken met Astid en Anita. Het waren jaren waarin ik liever mijn tijd op de manege doorbracht i.p.v. school. Onze mentor was mevrouw Popta van Frans. Ik kan me herinneren dat we wel eens proefwerken bij haar thuis hebben moeten inhalen. Ook weet ik nog dat ik haar lessen een keer iemand in slaap is gevallen. logisch met een blokuur Frans op het eind van de vrijdag....

2008, Anke Bakkenes
?