Ank Luitwieler

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ank Luitwieler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ank Luitwieler heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Zeker Hr.

  Zeker Hr. Verkuyl, de directeur. ik mocht hem niet zo. Hr. Pool, en dan had je nog de geschiedenisleraar,Meneer Meester, maar die was zo aardig. Hij kon geen orde houden.En natuurlijk Meneer Tan, die gaf Engels dacht ik. Eerst zat ik in de wiskundeklas omdat mijn vriendin Marlet Gouwerok daar ook zat, daar zaten we met 3 meisjes tusssen allemaal jongens. Joyce Struyk en Marlet natuurlijk(daar ben ik nog steeds vriendin mee) Hannie de Haan. Later ben ik naar de andere klas gegaan. Mijn examen heb ik niet gehaald. Toch was het erg leuk, vooral omdat we van de Barbaraschool kwamen met alleen maar meisjes.

  2004, Ank Luitwieler

  Op de kleuterschool zat ik bij Zr.

  Op de kleuterschool zat ik bij Zr. Felicitas, dacht ik. Aan de kant van de 3e Oosterparkstr. Op de basisschool zat ik aan de 2e Oosterparkstr. En toen was mijn vriendin Marletje Gouwerok. Ze is nog steeds mijn vriendin. Juffr. Wiegman, Juffr. Vlaat en zeker Juffr. Siep kan ik mij nog heel goed herinneren. Juffr. Siep kneep altijd zo hard in je wangen, ze bleef dan doorknijpen. Ze zei eens tegen mij, terwijl ze in mijn wangen kneep, en jij bent ook veel te dik. Dus ik natuurlijk huilen. Ook kan ik mij de heilige gangen heel goed herinneren en beneden kwam je dan lang de keuken en dat rook nooit zo erg lekker. Soms komt er van alles bij je boven als je het over de school hebt. Later toen de ULO opgeheven werd, zijn we naar de Adelbertus ULO gegaan op de Zeeburgerdijk. Marletje ging naar de wiskundekant, dus ik ook, hoewel ik er niets van snapte/ Maar daar zaten we met 3 a 4 meisjes in de klas zoals Joyce Struyk en Hannie de Haan. Van de kleuterschool kan ik mij Marcel Jamin mij nog goed herinneren. Ook zag ik hier(in Almere) een jongen(indisch) die bij mij op de kleuterschool heeft gezeten. Dat was erg leuk, alleen wist ik zijn naam niet meer.

  2004, Ank Luitwieler
  ?