Anje Tortora

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anje Tortora en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

  Anje Tortora heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik heb zeer kort bij de Marine...

  Ik heb zeer kort bij de Marine gezeten. Ik was Kortverband vrijwilleger LDA (Logistieke Dienst Administratie). Ik heb mijn militaire opleiding afgerond net zoals de vakopleiding in Amsterdam. Waarom ik eerder de Marine heb verlaten ondanks de schitterende tijd die ik daar had is, omdat ik in die zelfde tijd mijn echtgenoot tegen het lijf ben gelopen. We waren zóóó verliefd en overtuigd van onze liefde, dat we besloten te trouwen, waardoor ik voortijdig de Marine heb verlaten. Natuurlijk nooit spijt van gehad, want ik heb heerlijke jaren in Italië gewoond en ben nog steeds bij mijn geliefde echtgenoot..... De tijd die ik heb gehad bij de Marine was ronduit geweldig en leerzaam. De Militaire opleiding en de vakopleiding in Amsterdam was vet cool en heb daar met Fleur van der Horst uit Veldhoven de tijd van mijn leven gehad! Ik heb uiteindelijk na de opleidingen gewerkt en ervaring opgedaan op de OPSCHOOL in Den Helder. Ik zou heel graag nog eens contact willen hebben met Fleur. Zij was mijn mattie en we hebben elkaar meer dan eens gesteund door dik en dun en hebben geen enkele keer in de ziekenboeg geklaagd over blaren of andere onbenulligheden.

  2008, Anje Tortora

  Ik kan me er vrij weinig van h...

  Ik kan me er vrij weinig van herinneren.....

  2008, Anje Tortora

  Mijn herinneringen aan Danssch...

  Mijn herinneringen aan Dansschool Meriën koester ik nog iedere dag. Dansen werd voor mij een levensstijl en heb genoten van iedere minuut die ik daar heb doorgebracht en dat zijn er nog al wat! Niet alleen heb ik daar op heerlijke opzwepende muziek gedanst en ging uit mijn dak bij ieder feest, wijnbal, kerstbal en andere leuke discoavond, maar heb daar ook fantastische mensen ontmoet en leren kennen. Ik heb ontelbare wedstrijden, demonstraties en andere evenementen meegedaan. Daarvan heb ik geleerd te kunnen incasseren en heb er een gezonde portie vechtlust om iets te bereiken aan overgehouden! Naar mijn idee hoort dansles bij de opvoeding en ben ervan overtuigd dat dansen een bijdrage kan leveren bij het motiveren van positief gedrag en het stimuleren van een juiste houding en stijl. Ik wil dan ook de fam. Meriën bedanken voor de geweldige tijd die ik heb gehad in de dansschool. Vervolgens heb ik 6 jaar in Italië gewoond en heb toen ik weer in Nederland woonde van mijn hobby dansen, mijn werk kunnen maken. Ik heb een paar jaar voor Debby Meriën samen met Anneke de Haan mogen werken in de dansschool onder de naam Gogols. Helaas is ondanks onze enorme inzet de droom om er weer een bloeiende en bruisende dansschool en uitgaanscentrum van te maken niet uit gekomen!! Door deze ervaring heb ik veel geleerd en heb er veel kracht uit kunnen putten. Het heeft mijn inziens zeer zeker een aandeel gehad in waar ik nu ben, wat ik doe en wie ik ben! En daar ben ik met recht trots op.....

  2008, Anje Tortora
  ?