Bekijk het volledige profiel van anja wiersma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

anja wiersma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

drie leuke jaren gehad aan de ...

drie leuke jaren gehad aan de van haarsmasingel.leuke leraressen waren ...houkes, aaltje de boer, bonnie zwaagstra.ik heb in eerste instantie niks met mijn kv/jv gedaan want ik ben in de zorg gaan werken, maar toen mijn oudste zoon op de peuterschool kwam ben ik gevraagd als vrijwillig leidster, en heb toen 9 jaar op het kwetternest gewerkt. werk nu weer in de zorg.greta elzinga en fennie waren mijn beste vriendinnen toen.

2007, anja wiersma

leuke tijd gehad op school kon...

leuke tijd gehad op school kon het met gemak doen, had best hoger kunnen doen. heb nog steeds profijt van alle huishoudelijke lessen die we daar kregen.

2007, anja wiersma

denk met veel plezier aan mijn...

denk met veel plezier aan mijn schooltijd terug, ik ben blijven zitten in de derde klas,kwam toen ook in een leuke klas .favoriete leraren waren meester timmerman, die met ons prachtige dingen maakte,en meester van der berg. de school is er nog steeds en ik woon er vlakbij aan de oude weg, ik kom er dagenlijks langs

2007, anja wiersma
?