Bekijk het volledige profiel van Anja Wessels-Zwart en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Anja Wessels-Zwart heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik ben daar in juli/augustus g...

Ik ben daar in juli/augustus geweest. Toen ik daar was mocht ik niet lopen vanwege een wond aan mn linkerbeen, hechtingen zijn er daar uitgehaald. Juf Annemarie en Juf Leny staan in mn oude poesiealbum vermeld,mijn herinneringen zijn; ik had daar een vriendje die richard heette en in amsterdam woonde. Grote eetzaal en toen ik jarig was moest ik op de stoel staan en iedereen moest zingen voor je(als verschrikkelijk ervaren). Altijd smiddags naar bed,beneden in de kelder moesten we ons wassen na een wandeling op het strand. Achter het huis hoge trap naar beneden waar alle lakens aan de lijnen hingen.

2004, Anja Wessels-Zwart

Ik heb 1 jaar op deze school g...

Ik heb 1 jaar op deze school gezeten, brugklas a4. Weet alleen dat ik een vriendin had die diana heette en op de kersendijk woonde.

2004, Anja Wessels-Zwart

De leuke meesters de bruin en ...

De leuke meesters de bruin en van de berg( 4e en 5e klas in 1 lokaal), mijn vriendin was beppie taal en omdat wij samen de grootste lol hadden moest ik vaak op de gang en mochten we niet meer naast elkaar zitten, peter stuyversandt en john stadt kan ik mij nog herinneren,weet alleen niet meer of ze ook bij mij in de klas zaten.

2004, Anja Wessels-Zwart
?