Ontdek PLUS

anja walraven

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anja walraven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anja walraven heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weinig wat ik hier nog van weet , alleen de geur die er hing en maar 1 naam: karin, karin is samen met mij naar de kohnstamschool gegaan.

  weinig wat ik hier nog van weet , alleen de geur die er hing en maar 1 naam: karin, karin is samen met mij naar de kohnstamschool gegaan. verder het zandbak spelen en ook weet ik nog dat ik ooit eens een paddestoel moest beplakken met propjes crepepapier.en een vaasje voor moederdag schilderen , toch meer weten dan ik dacht , grappig

  Kleuterschool De Zonnebloem, 1964

  ik ben op deze school gekomen in dec 1969 in de vierde klas bij meneer lee, in deze periode hebben we ook nog een aanstormende orkaan meegemaakt en werden we door de hoofd van de school in zijn mustang (rode) naar huis gebracht .

  ik ben op deze school gekomen in dec 1969 in de vierde klas bij meneer lee, in deze periode hebben we ook nog een aanstormende orkaan meegemaakt en werden we door de hoofd van de school in zijn mustang (rode) naar huis gebracht . Het was noodweer en ik vond het allemaal erg spannend en een beetje eng.Rosita Wever zat in mijn klas , haar heb ik tijdens een vakantie in 1993 weer ontmoet zo ook meneer Lee. Ook kan ik me nog herrinneren dat we een Tanja, Boy en nog een rosita in de klas hadden .

  Commandeur Pieter Boerschool, 1969

  lijkt me leuk om eens bij elkaar te komen .

  lijkt me leuk om eens bij elkaar te komen .karin kloosterman ,renet kramer ,simon wagemaker, nico bakker, rene bais,ina van wingaarden, desiree van raamsdonk enz. en meester de jager. ik zag net dat ina veel meer namen weet dan ik . fijn jaartje voor mij geweest op deze school zou dus wel erg graag een reuni willen organiseren, wie wil mij helpen????hebben jullie nog klassefoto's van de 6 de klas ,ook al sta ik er niet op wil je ze dan sturen . a.walraven bij snelle net maar dan vertaald

  Groen van Prinsterenschool, 1972