Bekijk het volledige profiel van Anja Verlaan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

Anja Verlaan heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Leuke school, erug gelachen en...

Leuke school, erug gelachen en gepubert. Dikste vriendin: Yvonne de Konink. Soul werd hip die tijd, Yvonne en ik waren "hashballen" zo noemde ze dat :) In de pauze en na schooltijd zaten we meer op het StMaartens Mavo dan hier, jongens he?!:) Grote liefde toen: Rob Vreeswijk

2004, Anja Verlaan

Maar 1 jaar op deze school gez...

Maar 1 jaar op deze school gezeten. Ik vond in die tijd paarden en tekenen leuker dan naar school gaan. Ik weet nog wel dat we vreselijk moesten lachen als brugpiepers over de naam van onze leraar Frans: Pijpe heette hij ... Jobse was de congierge erg aardige man vond ik. Geschiedenis van Cees de Groot, toen 1 van de eerste leerkrachten die het goed vond dat je hem bij zijn voornaam noemde. Tekenen van mevr. Lelyveld als ik me niet vergis. Biologie van Dhr Klep en scheikunde van een hele knappe vent. Wiskunde van Dhr Wolfers, daar lag ik altijd mee overhoop en moest nablijven om tafeltjes schoon te maken ... hij dacht dat ik ze had ondergekliederd. Ik was wat dwars en wilde niet leren dus vertrok ik een jaar later naar de Agnes huishoudschool.

2004, Anja Verlaan

Toen was ik nog enthousiast om...

Toen was ik nog enthousiast om naar school te gaan. Ik zat in de klas bij Hanneke van Schooten, Yvonne de Konink, Anton van Leeuwen, Lonneke Mooyman, John van Lochem, Anton van Leeuwen, Leon Kersbergen, John van de Berg ... en nog veel meer natuurlijk, maar deze namen schieten me het eerst te binnen.

2004, Anja Verlaan
?