Bekijk het volledige profiel van Anja van Smoorenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anja van Smoorenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het was een leuk jaar maar wel...

Het was een leuk jaar maar wel gek met alleen maar meiden in de klas. Jammer dat er geen klassefoto gemaakt is. Het rookhol boven en beneden herinner ik me nog goed! En die smalle trappen als je van het ene lokaal naar het andere moest. Koffiedrinken in Small Talk in de v.Baerlestraat en dan proberen op 1 kopje koffie het hele tussenuur uit te zitten (lukte niet altijd!)

2004, Anja van Smoorenburg

Ik zat op de oude school in he...

Ik zat op de oude school in het Zuideinde. Het was een kleine school, in het begin met 3 klassen in 1 lokaal (er waren maar 2 lokalen). Toen het noodlokaal gebouwd werd is onze klas (3e) samen met de 4e daarin gegaan (met meester Slappendel). In de zomer kon het daar heel erg warm worden!

2004, Anja van Smoorenburg

Leuke tijd gehad, leraren die ...

Leuke tijd gehad, leraren die ik me nog herinner: directeur: Staal, Godsdienst/geschiedenis: Goedhart, Engels: Horlings, Ned/Biologie: Oeb Amersfoort, Aardrijkskunde: Pierhagen, Handel: Vis, Maatschappijleer: vd Most. De werkweek in de 3e naar Luxemburg. De concierge helpen als je betrapt was op roken in het fietsenhok.

2004, Anja van Smoorenburg
?