Bekijk het volledige profiel van anja Oostende en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

anja Oostende heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb maar heel kort op deze ...

Ik heb maar heel kort op deze schlool gezeten omdat ik hier niet echt aarde. Handwerken en handdoeken nat maken en daarna opborstelen was nou niet bepaald mijn favoriete bezigheid en vond ik eigenlijk maar erg onzinnig. De meiden waar ik mee in de klas zat waren; Annemarie vd Ploeg; Corrie Post; Sanja Proost; Jolanda Rietstra; Anita Hoorn; Carla Rixoort; Mary Rennings; Ria Schippers; Anita Schakel; Miranda v't Sant; Karin Schippers; Sonja Roest; Yvon Schaper; Marian Huizer; Yvonne d.Ruiter; Silvia Seltenrych; En dan die verschrikkelijke handwerkjuf wat een kenau. De klas zelf was wel leuk, vaak veel gelachen.

2004, anja Oostende

Ik heb op de boot gezeten. Mij...

Ik heb op de boot gezeten. Mijn beste vriendin daar was Karin Mostert. Namen die ik mij nog herinner zijn; Sonja v.Dongen; Jan v.Leeuwen; Kitty Theeuwen; Patricia Wijngarte; Fatima Lima; Ruud; Joop; Jos. Het was een fantastische tijd. Het zeilkamp in Balk was een hoogtepunt. En dan de klasseavonden met Ome Joop de portier als barman. Meester Gorus die hoofdrekenen gaf. Hr.Elenbaas gaf houtbewerking en sexuele voorlichting. Lachen. De zeer lage w.c. en gymen in het ruim. Voor sommige lessen naar de dependance in het park. Later in het leerlingstelsel eindelijk toegang hebben tot de bar op het achterdek. Wat was de klas triest toen de oude schuit moest vertrekken. Later nog op een reunie geweest in het nieuwe pand maar dit was lang niet zo leuk.

2004, anja Oostende

In de vijfde klas was meester ...

In de vijfde klas was meester de vries mijn leraar. Ik zat in de klas met: Ineke v.Steenhoven; Greetje Meulmeester; Thea Brandt; Emiel Mik; Wim Wareman;Anneke Willems; Hans Butter; Sanko Kist; Piet Bode; Ton Kluver; Petra Onderdelinden;Jolanda Schilperoort; Kitty; Ronald; Ronnie; Aida; . Het was een hele leuke school en denk er altijd met veel plezier aan terug.

2004, anja Oostende
?