Bekijk het volledige profiel van Anja van Langen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 16

Anja van Langen heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

anja van langen at HM dot com....

anja van langen at HM dot com. Het waren wel leuke jaren op deze school! In de brugklas op ardennenkamp, pauze in Artis en kaarten buiten. Wat ook nog een leuke herinnering is het schoolkamp in de 4e. We gingen toen met een groep naar een Landal park in Hoog Vaals. Onze 'begeleiders' waren toen van Ommen en Polman. Deze hielden de eerste avond al een alcoholcontrole in het huisje. Ze waren zelfs zo bijdehand om overal flesjes bier neer te zetten, zodat ze ons konden melden dat we 'betrapt' waren. Maar toen puntje bij paaltje kwam, waren zij nog eerder bezopen dan de groep! Ook hadden ze Canal Plus op de tv ontdekt en vroegen toen of wij ook al de 'nachtprogramma's' hadden ontdekt?!?!?!?! Sexfilms dus! En Frank weet je nog? Er steht ein Pferd in die Halle!!!! Voor de rest waren mij favoriete leraren/leraressen: van de Berg, van Ommen, Polman, Rikkers en van Schuppen. Waar ik echt een hekel aan had, waren: Rinsma (mijn haren gaan nog overeind staan als ik aan haar denk), Pathuis (zo heette ze toch), Breure (enge vent). Maar voor de rest heb ik echt 5 leuke jaren gehad!

2003, Anja van Langen

In 1990 (?) verhuisden we van ...

In 1990 (?) verhuisden we van de Brink school naar de Holtbanck. Hier heb ik t/m 1994 op gezeten. Wat ik vooral herinner van deze tijd is dat we een hele leuke klas hadden. Vooral toen we in groep 8 op schoolkamp gingen naar Almen. Tja iedereen weet denk ik nog wel dat ik de vorige dag was gevallen en drie hechtingen in mijn knie had. Maar fietsen naar Almen wilde ik absoluut! Onderweg daarheen kregen Nienke en ik een ongelukje, gevolg was dat ik 5 knokkels kapot had en een gekneusde vinger. Onderweg stond er ook nong ergens een paaltje midden op de weg. Iedereen schreeuwde PAALTJE, maar Benno klapte er toch op. Dat herinnert iedereen van de klas zich ook nog wel denk ik. Met de Bonte avond kwam de ware aard van sommige klasgenoten ook naar boven. Want wat waren Jan Rutger (helaas onlangs veel te jong gestorven)en Joris toch verschrikkelijk grappig met hun act. Het was zo erg dat meester Koenhen het zowat in zijn broek deed (hij ging al zo vaak naar de wc). Tja dat was wel een erg leuk schoolkamp. Voor de rest waren de leraren stuk voor stuk wel aardig, behalve juffrouw de Leeuw. Pfff wat was dat mens irritant zeg! Ze was zelf ook ondertussen bezig om zelf een klas te maken, ze had volgens mij best veel kinderen. En dan elk jaar de Holtbanckdag! Dan gingen we met de hele school naar het bos om spellen te doen. Was ook altijd erg leuk! En elk jaar de projectweek! Dat was elk jaar weer zeuren over het onderwerp, dat was nooit wat aan volgens ons. En dan 1x in de week voetballen op het veldje. Nou ja voetballen, de jongens gingen voetballen en de meiden gingen kijken (zwijmelen dus). Ik heb echt geweldige jaren hier gehad!

2003, Anja van Langen
?