anja vankaam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anja vankaam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anja vankaam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de Wollefoppestraat in Kralingen op deze school.

  Ik zat in de Wollefoppestraat in Kralingen op deze school. Het was een oud houten gebouw met maar een paar klassen. Maar gezellig!!!!!! Een leuke kantine met een tafeltennistafel waardoor ik nogal eens laat thuis kwam. Lekker nakletsen was ook errug gezellig met Bettie Nederpelt, Ydi Verburg, Mieke van der Jagt en de nodige jongens zoals Cees van Erkel, Peter van de Berg, Bertil Houtenbrink. Stiekum sigaretjes roken op de WC's achter in de school met het raam wagenwijd open voor de stank. Ja het was een leuke tijd. Ik zie trouwens alleen maar reakties van oud-leerlingen. Ik zou ook graag eens reakties van leerkrachten zien. Die hebben (door ons natuurlijk) toch ook een leuke tijd gehad? Waar zijn ze gebleven??? Harrie Brink, Piet Houweling, Ito Brouwer,Hans Verbeek (die heb ik een paar jaar geleden nog wel gesproken op zijn jubilieum evenals Tom Oudenraa en Piet van der Wel).

  P J Evertse School, 1971

  Ik kan me nog goed herinneren dat ik verliefd was op Hans Wetzels.

  Ik kan me nog goed herinneren dat ik verliefd was op Hans Wetzels. En dat er bij Dhr. Gerdes koffie gezet werd. (in de dependance). Dat rook altijd zo lekker in de klas. En een vechtpartij met Elly Kraaijenveld. Ze had hele plukken haar uit mijn hoofd getrokken. Au!!!

  L W Hildernisse School, 1965

  ?