Ontdek PLUS

Anja van Houte

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja van Houte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja van Houte heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het begin was er een juffrouw Poppes, een leuk mens, verder kan ik me nog meester Bakker, meester Donker, en meester Oosthoek herinneren.

  In het begin was er een juffrouw Poppes, een leuk mens, verder kan ik me nog meester Bakker, meester Donker, en meester Oosthoek herinneren. Meester Donker was van de 5e klas in gaf sexuele voorlichting, de meisjes vonden dat gek, maar de jongens maar wat spannend ! n de 5e klas kwam een Amerikaans meisje; Janna ??, ik was er ooit op een verjaardagsfeestje, en wat ik me nog herinner is dat het hele huis daar naar kauwgomballen rook ! Meester Bakker van de 4e klas kom ik in Bunnik nog regelmatig tegen. Hij is oud geworden ! Ik rij regelmatig langs het huis van Jeanette Rozendaal, en altijd moet ik aan haar denken, ook Anita van Dort, langs het spoor, ik kom er vaak langs en herinneringen blijven komen. Mijn eigen kinderen speelden nu op het zwarte veldje,waar wij vroeger gym hadden ! Wie niet ???

  Anne Frank, 1967