Anja van der Ven

Kent 9 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja van der Ven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anja van der Ven heeft 0 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ik heb de LHNO en INAS gedaan....

  ik heb de LHNO en INAS gedaan. leraren/leraressen: mevr. Snel (menskunde)Mevr. Keulemans(nederlands), van Krogten (gym)en coordinator van de 4e klas. Leerlingen die ik nog ken: Hilda Post,Helene Immerzeel, Marcel, Wim, Helene (die zie ik nog wel eens),Monique van Eijk,en nog een heleboel van de INAS. We zijn eens naar het Vennebos geweest in 1981. Hele leuke dagen waren dat. ik zou het leuk vinden om eens wat te horen hoe het de rest is vergaan.

  2002, Anja van der Ven

  Ik heb in de klas gezeten bij:...

  Ik heb in de klas gezeten bij: 4e bij meester Meeder samen met hem ben ik achter op de fiets een bril gaan halen. 5e klas mevr. Nortier die ging dat jaar met pensioen, natuurlijk gaven we mevr. Nortier allemaal een cadeautje , ik kan me nog herinneren dat Rene ons mooie plantje dat ik had gemaakt met Caroline? is kapotgevallen in de gang. En in de 6e klas bij meester Lissenberg. Het afscheidsfeest was heel leuk. een diner in de klas en een dansavondje. Namen die ik me nog herinneren: Rene, Wim, frida, Margaret, Filiz en natuurlijk nog een heleboel meer. mijn zussen, Jolanda en Marianne en mijn broers Bep en Remco van der Spoel zaten ook op deze school.

  2002, Anja van der Ven
  ?