Bekijk het volledige profiel van anja van dermeer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

anja van dermeer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

deeltijd opleiding mbo- iw. Aa...

deeltijd opleiding mbo- iw. Aan de swelickstaat. veel geouwehoer, geitewollen sokken periode!!!! maarja het papiertje was en is wel makelijk.

2004, anja van dermeer

Ik weet niet zo veel meer van ...

Ik weet niet zo veel meer van deze tijd. vriendin was Yvonne de Vries. haar tweelin zus zat ook bij ons in de klas. Boukje de Vries trokken we ook veel mee op. Muziek leraar was jong en stuurde mij vaak de klas uit, naam weet ik niet meer. we gingen regelmatig op vrijdag middag naar Jeniffeu i.p.v. naar de les. Eind feest was in de disco Jeniffeu.

2004, anja van dermeer

We hadden engels van de Boer, ...

We hadden engels van de Boer, aarderijkskunde van Hylkema in de noodlokalen. Ik zat in de klas bij Yvonne de Vries (mijn vriendin, Boukje de Vries,David Dragstra, Sjoeke, Taekke. Geert is (ik geloof) in de tweede klas overleden. We zijn toen met de hele klas naar de begravenis geweest, denk ik nog wel eens aan, heeft veel indruk gemaakt. tijdens gym kregn veel volleybal, gym leraar speelde dit en ik ook.

2004, anja van dermeer
?