Bekijk het volledige profiel van anja van der Meijde en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

anja van der Meijde heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik kan mij nog heel goed een a...

Ik kan mij nog heel goed een aantal leraren en leraresen herinneren. Dhr Kelder.den hartog,verbeek,alibaks,verhelst,van tilburg,van der straaten. mevr filet,van deijl,mak,kanters,voorstvader en nog even directrice mevr schut en daarna dhr mooij. kan mij ook nog de congiërge kok herinneren. ook een jaar mevr kanters als klassedocent gehad ,mochten we bij haar thuis gaan eten,dacht ik,maar in ieder geval bij haar thuis geweest. alleen die ene gymlerares weet ik niet meer.blond haar had ze . Er ligt me iets bij dat ze sietsma of zoiets heette. Dhr den hartog kan ik me ook goed herinneren met z'n straffen en zijn bekende kreet als hij er langs moest "personeel"zei hij dan.

2004, anja van der Meijde

na schooltijd met de jongens o...

na schooltijd met de jongens op het voetbalveld voetballen. en juffrouw wolst die er nog steeds is,en meester palsrok. trouwens de klassefoto die bij anita v/d vlies staat daar ben ik nummer 1 op en nummer 3 is aad van pelt. ik hoorde dat juffrouw van poppel nog steeds muziekles geeft. we hadden ook altijd sportdag tegen de mookhoek. En inderdaad de biwanto en feestavonden met een toneelstukken.

2004, anja van der Meijde
?