Bekijk het volledige profiel van Anja Tichelaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Tichelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik deed hier een receptioniste...

Ik deed hier een receptioniste opleiding.Ik heb het hier wel naar mijn zin gehad.Vergeleken met de middelbare school weinig huiswerk, lekkere tijden. Ik zat hier met mijn jeugdvriendin Conny Molenaar. Ik zat hier verder in de klas met Caroline Elberse, Marion Abbink. Linda Kop, Nel Schepers, Ineke van der Poort, (later nog op Schiphol tegengekomen volgens mij als grondstewardess), Ellen Luppens, Henriëtte....?,Ina de Jong..? In de pauze gingen we wel eens,toen Pont nog op de Gedempte Oude Gracht was gevestigd, naar de Coach House Inn aan de overkant. Daar zaten we aan de bessensevenup, om daarna weer vrolijk de les weer te vervolgen. Caroline Elberse at eens een keer een haring met uitjes in de klas, waarna de hele klas stonk. We hadden stenografie van juffr. Metz, en Engels van Mevr. Kloosterman, Duits van een meneer wiens naam me niet te binnen schiet. We hadden typles van een Indonesische mevrouw. Soms kregen we les op marsmuziek. We hadden ook een ijzeren soort van kap over de typmachine om blind te kunnen typen.De direkteur was Dhr. La Rivière. Later heb ik mijn middenstandsdiploma nog gehaald bij Pont en toen had ik ook nog van hem les. We mochten geen lange broek aan. In dat jaar is ook mijn vader overleden.Natuurlijk blijft dat me ook bij staan.Eigenlijk is dat de enige nare herinnering uit die tijd. De rest was gewoon leuk.

2004, Anja Tichelaar

Wij waren het allerlaatste UlO...

Wij waren het allerlaatste UlO jaar. Daarna werd het MAVO.Leuke tijd gehad. Heeeeel dik geworden. Naar Parijs geweest met de 4e klas.Wiskunde van Keizer,dat was toen mijn buurman.Altijd even bijpraten over de Fabeltjeskrant. Engels van Karst, Gym van Van Pagee,(hij noemde mij Bulletje)Frans van Sinke en van Eertink.Muziek van Swanink. Biologie van van Kampen die in "Exeption"zat.In de eerste klas nog les van Muller. Lachen met Ton Bezem over Rik de Kikker verhalen. Corrie van Duin was mijn beste vriendin. In de hogere klassen gelachen met Robbie Bouman.Klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn:Truus Sebregts, Tineke Kolb, Marlies Grimberg, Jelle Sijtsma, Jan Dietz, Martin Bol, Derk Jan Loorbach, Jan Vink, Baukje van der Veen, Laurens van de Bos, Tom van de Bos, Rona Speets, Jennifer Reijenga, Jannie Keur. Dick Berkhout(Jannie en Dick zijn met elkaar getrouwd), Sandra van Duin, Irma Wardenier, Linda van Vliet, Marion van der Vliet, Lenneke Minden, Karin van Gijzel, Elly van Jaarsveld, Peter Nijboer, Willem Keur, Frits Keur,Reina van de Mije,Janny van der Heiden,Pim van der Elst, Rob Sikkema,(Keizer noemde hem Jaap, omdat hij hem een Jaap-hoofd vond hebben),Joke Rijndere en Joke Zantvoort (zijn nu schoonzussen), Micheal Schmit, Ludger Schmit,(is Duits), Dolf ten Houten de Lange, die reed soms zelf met een auto naar school, dat maakte toen wel indruk.

2004, Anja Tichelaar

Ik heb niet zulke leuke herinn...

Ik heb niet zulke leuke herinneringen.Was bang voor"Goofy"de Vries.Juffrouw Rinkel,juffrouw Korting en Meester Weidema waren aardig.Ik heb ook op de Wilhelminakleuterschool gezeten, met juffr. de Boer,juffr. Ans en juffr. Smit. Juffrouw Smit vond ik heel erg streng. Namen van klasgenoten die ik me kan herinneren:Arie Bol,Marijke Terol, Margreet Bos, Els Harms,Alice van Bogget(speelde ik altijd mee, nooit meer iets van gehoord sinds de lagere school), Ellen Wiebes, Karin Felderhof, Pauline met een Hongaarse achternaam,Kees van Limbeek, Wil Dijkstra, Ruud Berkenbosch(woonde bij mij in de straat op de Tolweg), Erik Bakker,Rika van Norde,Nel Draaijer, Annie Zwemmer, Ko de Graaff,Stans de Waard, Hans van de Berg, Ingrid Kunst,Ingrid Postma, Hans Zeepvat(heel even want die sloeg een paar klassen over), Baukje van der Veen. Peter Sebregts, Doro Keeman, Jeff Borkent, Rini Steen, Mike Prohn, Leo de Haan, Joop Brand(die woonde vlakbij de kleuterschool en had een vijver in de tuin met eendjes), Monique Gaus, Gina van Rhee, Winston Harms,Aranka ...? , Roel Heemskerk (kreeg ineens een andere achternaam van zijn pleegouders geloof ik. Hendrik Jan van de Werf, Eddie Verlaan, Edwin Boldingh, Peter Havinga, Wim Dubbis, Leo Haak,Silvia Kroone. Er heeft toen ook nog even Edwin van der Wouden bij ons in de klas gezeten en Victor van Bremen.Met de zesde klas zijn we naar Lunteren geweest.

2004, Anja Tichelaar
?