Bekijk het volledige profiel van Anja Stins en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Anja Stins heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik was in die tijd met 2 ander...

Ik was in die tijd met 2 andere meiden(Annie Hooydonk en Ruth Boera) vanuit Middelburg op de LEAO gekomen we hadden eerst school de Waayenburgh doorlopen. Weet nog dat de leraar engels Jurry hete, en kregen dacht ik van Stapelkamp natuurkunde. Zat met josien Bom in de klas en ene Paula weet alleen haar achternaam niet meer.

2008, Anja Stins

Aan deze school heb ik niet zo...

Aan deze school heb ik niet zoveel herrineringen, heb hier niet zo lang op school gezeten, ben halverwege het 2e schooljaar verhuist naar een andere wijk. Toen ik op deze school zat woonde ik in de Koepoortlaan en kwam heel vaak op het ambonezen kamp aan de Nadorst.Mijn klasgenootjes kan ik mij niet zo goed voor de geest halen,alleen Jan Malewauw omdat hij zo verdrietig was op de eerste schooldag.De school droeg toen in die tijd de naam Zuidsingelschool

2007, Anja Stins

Heb een hele fijne tijd op dez...

Heb een hele fijne tijd op deze school gehad en heel fijne klasgenoten, er waren best veel meisjes die van dorpen kwamen en ik heb altijd bewondering voor ze gehad dat ze door weer en wind op de fiets kwamen.Bij de naailessen was het nogal eens rommelig soms met 7 radio's op verschillende zenders, kookles hadden we van juffrouw Dilling met haar konijnen bekkie.We hadden een inval leraar die meer godsdienst les gaf dan nederlands.Mijn klasgenoten waren voor zover ik me herrinner Loes de Ridder Annie Hooydonk Reina v.d Burg en onze klasseleraar was in het laatste jaar klas 3b dacht ik Dhr Terlauw.

2007, Anja Stins
?