Bekijk het volledige profiel van Anja Slijkhuis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 20

Anja Slijkhuis heeft 20 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

We kregen schoolmelk uit klein...

We kregen schoolmelk uit kleine glazen flesjes met een zilverpapieren dop. Als het geregend had moest je een soort sloffen over je schoenen aantrekken zodat de vloer niet vies werd. Van de schoolfoto die per kind werd gemaakt herinner ik me dat je een kwast op een tekening moest houden die op een klein schildersezeltje stond. Ik speelde met Conny Leenheer, Astrid de Keizer en Ria Taselaar.

2008, Anja Slijkhuis

De eerste 3 jaren basisonderwi...

De eerste 3 jaren basisonderwijs op Eben Haezer, daarna naar de Immanuelschool gegaan. Ik herinner me niet zoveel meer, wel die enge trap naar de fietsenstalling in de kelder, waar je met je fiets af moest rijden, met de banden in een gleuf naast de treden. En een hele grote hal met een tegelvloer. En de hoofdmeester, met kaal hoofd, heette hij niet meester van der Burgt of zo?

2007, Anja Slijkhuis

Leuke schooltijd gehad op Deve...

Leuke schooltijd gehad op Develstein, in het oude tochtige gebouw. Gezellige klassefeestjes in de garage. In de pauze sigaretten roken en een rondje lopen. Met elkaar op de fiets vanuit Ridderkerk door weer en wind. Snoep kopen in het winkeltje op de hoek, waar je voor HIAmbacht rechtdoor en voor Ridderkerk linksaf moest.

2007, Anja Slijkhuis
?