Ontdek PLUS

Anja Senger

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Senger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Senger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onlang, wederom in deeltijd, mijn voortgezette HBO personeel en organisatie afgerond en aansluitend mijn masters behaald.

  Onlang, wederom in deeltijd, mijn voortgezette HBO personeel en organisatie afgerond en aansluitend mijn masters behaald. Samen gereist en gestudeerd met Carla Antoons, momenteel woonachtig in Haarlem. Prachttijd en veel van Nijmegen, Berg en Dal, Kleve etc. gezien.

  VDO opleidngs en adviescentrum, 2004

  In deeltijd volgde ik hier de opleiding HBO Personeel en Arbeid.

  In deeltijd volgde ik hier de opleiding HBO Personeel en Arbeid. Gedurende deze 2 jaren veel samengewerkt en zelfs samen afgestudeerd met Frank Schotman en Aziz Zaoudi.

  SOSA, 2000

  Nadat ik de kleuter, basis, en de havo bij marianne bodde in de klas had gezeten, ging zij volgens mij ook naar de MEAO.

  Nadat ik de kleuter, basis, en de havo bij marianne bodde in de klas had gezeten, ging zij volgens mij ook naar de MEAO. Wat een rotschool als je van het Twickelcollege af kwam zeg. Wel grappig om les te krijgen in hetzelfde schooltje dat eerder de kleuterschool was.

  MEAO Hengelo, 1988