Bekijk het volledige profiel van Anja Schuttert en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Schuttert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik stapte in het 2e jaar van d...

Ik stapte in het 2e jaar van de BE afdeling in en kwam in een ontzettend leuk klas terecht met Jeanette Boorsma, Eke Hanenburg, Richard Mijnheer, Wilfred del Grosso en Gerlof Woudstra. Enorm gelachen, zeker tijdens de lessen van BA (hoe heette die leraar ook alweer.... Henskes!). Zou het leuk vinden in contact te komen met oud klasgenoten.

2007, Anja Schuttert

We waren het eerste schooljaar...

We waren het eerste schooljaar van de HMSL. Heel bijzonder en heel veel meegemaakt. Ik ben na een jaar van de school afgegaan en ben HEAO gaan doen. We hele fijne herinneringen aan dat eerste jaar, met name veel opgetrokken met Douwe de Boer, Maud Idema, Dorine op den Kelder, Ilonka, etc. Lijkt me erg leuk om met dat jaar weer in contact te komen!

2007, Anja Schuttert

Samen met mijn tweelingbroer, ...

Samen met mijn tweelingbroer, veel opgetrokken oa met de tweeling Bart en Rob van der Kolk. Veel herinneringen heb ik niet meer, maar haal die graag met oud kleuterscholers op!

2007, Anja Schuttert
?