Ontdek PLUS

anja scholten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anja scholten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anja scholten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de school was net nieuw.

  de school was net nieuw. Voorheen ging ik naar de Gerardusschool. de 5e en 6e klas heb ik hier gevolgd, bij meneer Snijders. Ik kan me nog goed herinneren hoe hij "holland onder het hakenkruis" voor las, een boek dat ik recent via marktplaats heb gekocht. Ook de loopvierdaagse in Losser hoorde er jaarlijks bij. En de keuze in de 6e klas voor een vervolgschool was snel gemaakt, uiteraard koos ik voor dezelfde school dan waar in mijn ogen, de leukste jongen van de klas naar toe ging.

  De Troubadour, 1977

  Ik deed een jaar vormingsklas creatief.

  Ik deed een jaar vormingsklas creatief. We begonnen met een klas van ruim 20 meiden en we zijn met nog geen 10 geeindigd. Ik kan me niet echt veel meer herinneren van dit jaar, wel dat er veel punkers in de klas zaten en we een week naar een vakantiepark zijn geweest. Ach het was maar een tussenjaartje voordat ik op een andere opleiding terecht kon.

  de borchstede, 1983

  we waren de eersten, de proefkonijntjes.

  we waren de eersten, de proefkonijntjes. Ik herinner me nog heel goed de gezellige, ongedwongen sfeer. Echt een fijne tijd. Wel veel meiden op school, meer jongens was leuker geweest. Veel lol gehad met mijn vriendin Rian, met wie ik nog steeds contact heb. Leuke leraren, Ben van muziek met zijn snuiftabak, martin van Nederlands, Leny van omgangskunde, echt allemaal fijne leerkrachten.(niet alleen deze maar de anderen ook) Geweldig afsluitfeest, waar de alcohol bij een aantal zijn werk "goed" deed.

  Cremersmaten, 1984