Bekijk het volledige profiel van Anja Scheij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Anja Scheij heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Klas 1e, 2d en verder op het V...

Klas 1e, 2d en verder op het VWO-A. Veel plezier gehad. Ook moeilijke periodes, zeker toen onze ouders weer terug naar Limburg verhuisden. Wij deden dat jaar eindexamen en hoewel ik dacht dat alles redelijk ging zakte ik toch op 0,1 punt (volgens hr. Wilders was ik de eerste. Er zouden er nog een heel aantal volgen). Het tweede eindexamenjaar was een stuk relaxter! M.n. het jaar met wel vier "Anja's" in de klas was een jaar waarin ik erg op moest letten!

2007, Anja Scheij

Als Limburgs meisje in de twee...

Als Limburgs meisje in de tweede klas ineens tussen meisjes én jongens terecht komen. De viskom schoonmaken bij juf Zaalberg. Handwerkles van juf Koning en (die knappe) meester IJsselmuiden in de vierde klas. Meester Spanjaard waar alleen de jongens in het weekend mochten logeren. Eigenlijk was het een gewone, gelukkige kindertijd! Namen? Hans Vermorken, Martin Tijburg (zijn oom was de muziekleraar: meneer Spoor), Junior van Rijn, Jolanda van Dort, Frans en Riette v.d. Kroon, Marja Keizer, Marijke Hengeveld, Ellen Verbraak en Elma Kilsdonk, Rob en Nico Hemelaar en zoveel meer.

2007, Anja Scheij
?