Anja Ris

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Ris en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Ris heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd, 1e klas aan de Spoorsingel.

  Hele leuke tijd, 1e klas aan de Spoorsingel. Toen moesten we nog op zaterdag naar school. Vanaf de 2e klas zat ik aan de Phoenixstraat. Leuk hok hadden we daar achter in de gang. Goede herinnering aan de Londenreis, feesten, Keulenreis enz. De reunies bezoek ik altijd; volgende maand weer!!!

  St. Stanislas College, 1970

  De laatste 2 jaren van de lagere school zat ik aan het Oranje Nassauplein.

  De laatste 2 jaren van de lagere school zat ik aan het Oranje Nassauplein. Met veel feestgedruis zijn we "övergegaan" van de Schoolstraat naar het nieuwe gebouw. Veel glas, mooie w.c. ruimtes met leuke kranen. Maar... de juffen konden je altijd zien.

  Maria, 1968

  Ik heb tot en met de vierde klas (groep 6) in de Schoolstraat op school gezeten.

  Ik heb tot en met de vierde klas (groep 6) in de Schoolstraat op school gezeten. Hoge lokalen met een houtkachel. Les gekregen van Trees Kouwenhoven en Zr. Godharda. De eerste klas (groep 3) zat ik met o.a Jose van Leeuwen, Jolanda v.d. Ende, Marja Storm, Paula V.Rooijen, Hilda Gerritse in het Hervormde kerkje aan de Woudseweg bij Juf Bakker.

  Maria lagere school, 1964

  ?