Anja Rapati

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Rapati en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Rapati heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet mee zoveel.

  Ik weet niet mee zoveel. Ik las ergens iets over juffrouw v.d. Ham. Dat zegt me wel iets. Ook dat ik een keer elfje was. Een moeder van een van de kinderen maakte de pakjes. Ergens in de Oudemansstraat moesten we ze passen. Verschillende pasteltinten. Het was prachtig en spannend. Ik zat op schoot bij een vriendje (Indisch uiterlijk). Ik heb hier nog een foto van. Misschien is er iemand die zich dit ook herinnert en bij mij in de klas zat. En natuurlijk Sinterklaas op school. Ik woonde in de Drebbelstraat. Alles is daar nu afgebroken. Ik zou het leuk vinden reacties te krijgen.

  de Engelbewaarder, 1956

  Ik heb alleen de 1e en de 2e klas op deze school gezeten.

  Ik heb alleen de 1e en de 2e klas op deze school gezeten. We zijn in het voorjaar 1959 verhuisd. Ik ging toen naar de Jeroenschool in de Rosseelstraat. Ik weet niet veel meer, maar wel dat ik een non als juffrouw had in de 1e klas (Bergmans?). We schreven toen met kroontjespennen en waarschijnlijk zat daat een haartje tussen. In ieder geval maakte ik grote vlekken en zij wwerd woendend. Ik was echt bang voor haar. Toen ik op m'n nieuwe school mocht kiezen tussen een non en een juffrouw schijn ik: 'alstublieft een juffrouw' te hebben gezegd.

  Petrus Canisius, 1958

  Goede herinneringen.

  Goede herinneringen. We hadden een leuke klas. Een van m'n vriendinnen was Berna Stahlecker. Een jaar of 10 geleden nog gesproken. Ik woon al jaren in R'dam en hoop op een reunie binnenkort.

  Willem Ruys mulo, 1964

  ?