Bekijk het volledige profiel van Anja Rademaker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Rademaker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik heb van de 1e tot halverweg...

ik heb van de 1e tot halverwege de 5e klas op deze school gezeten, toen zijn we verhuisd naar Slotermeer. Ik weet nog dat we in de 4e klas een Surinaamse meester hadden, weet zijn naam niet meer, en daarna Juffr. van Rooijen een schat van een juf. Mijn vriendin was toen Hanny Melchers. weet verder niet echt meer iets van deze tijd.

2003, Anja Rademaker

Ik heb 3 jaar op deze school g...

Ik heb 3 jaar op deze school gezeten, ik weet niet meer in welke de eerste 2 jaar maar het derde in de ass.K. met Marja van Galen, Marja v.d. Heijden, Marion Wiering, Nanda Monden, Willy te Paske woonde bij ons in het Frans Naerebouthof. Weet nog wel in de lunch pauze naar het pleintje iets verderop kroketten eten bij de slager, op werkweek, (erg vermoeiend) verder weet ik niet meer zo heel veel.

2003, Anja Rademaker

Leuk al die namen, er komen er...

Leuk al die namen, er komen er weer heel veel boven. Ik zat 3 jaar op deze school de laatste bij meester Rouendaal. Ik herinner me ook Wil te Paske, zij woonde net als ik in het Frans Naerebouthof en na school speelden we altijd buiten samen met Marion Wiering, Yvonne Reep, Liesbeth de Boer en Astrid Janssen met haar witte haren woonde in het naast gelegen hofje, zij kwam ook vaak bij ons hofje spelen. Erg leuk deze verhalen weer.

2003, Anja Rademaker
?