Bekijk het volledige profiel van Anja Puper en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Puper heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Een jaar school en een jaar st...

Een jaar school en een jaar stage. Een leuk detail: de toenmalige directrice (Puper)is later mijn tante geworden. Altijd liep ze op gang met een wandelstok en joeg ze ons naar buiten met die stok, als we weer eens in het halletje stonden te roken. Helaas is ze in 2000 overleden. De heer Oosten, dir., was absoluut niet mijn favoriet. Verder weinig herinneringen aan klasgenootjes, omdat het maar kort was op deze school, die toen trouwens de Kohnstammschool heette.

2004, Anja Puper

Juf Hellenthal (Rietje) en juf...

Juf Hellenthal (Rietje) en juf Flikweerdt (jannie) en natuurlijk Meneer de Maar. De Maar is de enige leerkracht geweest, die mijn aandacht heeft kunnen vasthouden. Jaren van: eerste vriendjes, roken, vreselijk klieren, staking uitroepen, omdat we het met de directie niet eens waren (de krant nog gehaald). En de kooklessen, waar ik niet mocht zingen. Nu kan ik ook niet goed zingen, maar toch...

2004, Anja Puper

Wat ik mij van deze school her...

Wat ik mij van deze school herinner zijn vooral de kachels,die het dan weer niet deden. Ik zat op de lokatie Industrieweg, allemaal keten, die heerlijk tochten. En de gymleraar, Derksen??, die dan altijd riep: "meiden, in je hok". En hij had, in mijn herinnering de pik op Ineke van Gent. En niet te vergeten de muziekleraar. Zijn naam ben ik vergeten, maar hij had stiekeltjes haar (waar hij altijd over heen zat te krabbelen) en lag altijd te slapen. En dan nog meneer Claus van Frans, die altijd zware sigaretten rookte. Dat kun je je nu niet meer voorstellen!!

2004, Anja Puper
?