Ontdek PLUS

anja pijper

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anja pijper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anja pijper heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam midden in een schooljaar in de klas en ik werd bijna door alles en iedereen gepest het bewuste buitenbeentje dus nee heb geen fijne herinneringen aan deze school.

  Ik kwam midden in een schooljaar in de klas en ik werd bijna door alles en iedereen gepest het bewuste buitenbeentje dus nee heb geen fijne herinneringen aan deze school.. Spijbelen was me grootste hobby...

  Nijverheidsschool voor meis..., 1978

  weet er vrij weinig meer van weet dat het recht tegenover mijn huis was en dat ik door het raampje altijd keek of me moeder de deur van het huis in stapte dan was het goed voor mij en ging ik met een gerust hart naar de klas.

  weet er vrij weinig meer van weet dat het recht tegenover mijn huis was en dat ik door het raampje altijd keek of me moeder de deur van het huis in stapte dan was het goed voor mij en ging ik met een gerust hart naar de klas. Volgens mij heb ik juffrouw Lieshout gehad een hele aardige juf..

  Kleuterschool De hofstede, 1970

  volgens mij waren we allemaal 1 groep en hadden geen kliekjes samen en ben van klas 1 tot klas 6 met bijna allemaal dezelfde leerlingen samen geweest.

  volgens mij waren we allemaal 1 groep en hadden geen kliekjes samen en ben van klas 1 tot klas 6 met bijna allemaal dezelfde leerlingen samen geweest.daarna zijn we allemaal uitgewaaid en heb ik bijna niemand meer gezien of gesproken.ben nu zelf in 1995 naar zeeland verhuist,dus zal het er ook waarschijnlijk niet meer van komen.

  van Duylschool, 1972