Anja Pigmans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Pigmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Pigmans heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een prima school voor een meisje dat niet wist wat ze wilde, maar wel van veel onderwerpen wilde proeven en bovendien heel praktisch.

  Een prima school voor een meisje dat niet wist wat ze wilde, maar wel van veel onderwerpen wilde proeven en bovendien heel praktisch. We hadden een leuke klas, de school was klein en overzichtelijk, de kantine een tweede thuis, het sjoelen en het echtpaar dat niet alleen de kantine, maar zowat de hele school runde en die alle leerlingen (je kon echt niet van studenten spreken, toendertijd)kende. Ik zat in een groep met o.a. Nelly Gulikers, Jos Fleuren, Neeltje Smulders.

  Bibliotheek- en Documentati..., 1972

  Heb een leuke tijd gehad, laatste jaar van de MMS, een kleine klas met ik meen zo'n 15 meiden.

  Heb een leuke tijd gehad, laatste jaar van de MMS, een kleine klas met ik meen zo'n 15 meiden. Goede herinneren aan een aantal docenten en nu nog waardeer ik de algemene ontwikkeling die ik daar heb opgedaan. Ben door mijn leraar geschiedenis, dhr Boekhout als ik mij niet vergis, jaren later geschiedenis gaan studeren. Verder herinner ik me Jany Bensing, onze gymjuf, die ook minstens een jaar onze klassejuf was. Ik zat in de klas met o.a. Monique Hutten, Marij v.d. Snepscheut, Elly Baggerman.

  Koning Willem II College (v..., 1967

  niet perse een favoriete herinnering, maar wel een sterke: het met de hele school in de aula zingen van m.

  niet perse een favoriete herinnering, maar wel een sterke: het met de hele school in de aula zingen van m.n. het schoollied, dat begon met de regel " Wij kinderen der Jan Ligthartschool, wij.... In mijn tijd dirigeerde meneer Holman of zoiets. Verder heb ik goede herinneringen aan juffrouw Gerritsen (3e klas).

  1e Jan Ligthartschool Tilburg, 1961

  ?