Anja Peters

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Peters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het allemaal maar niks, dat naar school toe gaan.

  Ik vond het allemaal maar niks, dat naar school toe gaan. hehe Ik kan mij nog herrineren, dat mijn zus na moest komen bij die leraar van Godsdienst. Dat ze binnen kwam, met rietjes in haar haren, en ze mocht nog niet eens naast me zitten lol. Ook kan ik me nog goed herrineren, dat ik bij diezelfde leraar na moest komen, omdat ik het woord lul had gebruikt. Voor hem te hopen, dat hij niet nog steeds aan het wachten is op mij :) Ik ben nl nooit nagekomen bij hem. Dat was echt zo`n lange slungel die man.

  Copernicus Mavo, 1976

  Ik weet nog goed, dat ik vanuit het westen (Haarlem) naar de flevopolder was verhuisd, van de 1 op de andere dag, en op deze school terecht kwam.

  Ik weet nog goed, dat ik vanuit het westen (Haarlem) naar de flevopolder was verhuisd, van de 1 op de andere dag, en op deze school terecht kwam. In mijn klas zaten oa: Tjitske Fokkema, Patrouscka (sorry Pat als ik je naam verkeerd heb geschreven hehe)Angelique, Erik Kampstra, Pedro de Jong, Ruud, Jaquline Lalkens, en uiteraard meer. Ik weet mij de directeur nog heel goed te herrineren, ik zal nooit vergeten, dat hij mij bij de keel greep. (en dat liep nog los ook)

  De Schalmei, 1975

  Ik zat destijds op de dreefschool, ik weet niet precies meer in welk jaar.

  Ik zat destijds op de dreefschool, ik weet niet precies meer in welk jaar. Wel kan ik me nog heel goed sommige leerkrachten herrineren zoals: Juffrouw Coenraats of zoiets lol, echt een aardig mens. In mijn klas zaten destijds oa: Hanneke Clement, Gerda Peters, Desiree van Heems, Marcel, Ans Kuiper(s), michael oerlemans, Mirjam Otten, monique schilders, carla takken, Jan Otten, Nicole en uiteraard nog veel meer. Mocht er ooit een uitnodiging voor een reunie komen, dan ben ik zeker van de partij. Ik kan mij nog herrineren, dat ik eerder een uitnodiging had gehad voor een reunie. Ik had me daar ook voor opgegeven, maar helaas nooit meer wat over gehoord destijds, erg jammer.

  Dreefschool, 1970

  ?