Bekijk het volledige profiel van anja Ooms en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

anja Ooms heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik herrinner mij o.a. dat ik n...

Ik herrinner mij o.a. dat ik na 4 jaar mijn pet er naar gooien er achter kwam dat dhr. van Leeuwenhoek mijn neef bleek te zijn. ik herrinner nog Appie Alblas, Robert Hogeboom,(werken nu bij dezelfde baas), Michel en Fred Hoeder, Robbie van de Tor, John de Groen, Alex, Diana, Lijkt me leuk om nog meer van iedereen te horen.

2003, anja Ooms

ik herrinner me o.a. het overl...

ik herrinner me o.a. het overlijden van een van mijn klasgenoten uit die tijd aan een hersenvliesontsteking, weet helaas haar naam niet meer, michel Steketee, Robbie Munne, Rene van Katwijk, Helga, Mieke(Marieta), Sofie, Sheila en Sheerida, Just Witteling(die zwart is), Meester vermaak was een toffe vent. Ik heb daar een leuke tijd gehad. Ben via een emailadres van een oom te bereiken.

2003, anja Ooms

Hoi, leuk deze site, carmensit...

Hoi, leuk deze site, carmensita ik herrinner je nog wel, want jij zei altijd"anders zeg ik het tegen m'n vader want die is politieagent". met margriet ga ik nog steeds goed om. Ik ben reuze benieuwd hoe het met iedereen uit onze klas gaat. ik weet nog gertjan van Buren, Hennie Dirven, Elly Steer, en de twee kleine meiden uit de klas , eentje is gaan samen wonen met hennie en zij is ook nog bij mij in het ziekenhuis geweest, waar ik gerrit, de man waar ik nu mee getrouwd ben, heb ontmoet,. joh, doe eens leuk en laten we af en toe eens mailen, ik ga gelijk opzoek naar schoolfoto's pffffffffff zal niet meevallen. ik hoop dat er nog meer zullen volgen. Carmencita laat even wat horen. He maarten leuk wat van je te horen ik vindt deze pagina te gek en iedereen heeft weer iets anders waardoor jij je ook weer dingen herinnert. Hoe gaat het met je en wat doe je nu. je heb de groeten van magrietje. verander je status even en zeg dat je berichten wil ontvangen dan kunnen we een keer mailen.

2003, anja Ooms
?