Bekijk het volledige profiel van Anja Olthof en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anja Olthof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Burgemeester van Hall kwam op ...

Burgemeester van Hall kwam op school vertellen dat onze klas een 14 daagse vakantie hadden gewonnen van de kinderpostzegels.Vroeg op school komen vanwege nieuwe tafels en stoelen.Er kwam niets,maar het was wel 1 April.Speelkwartier aan de overkant van de kade.Handwerkjuf Mevr Wijsman,beetje knorrig.Meester van Ankum een fijne meester.Toen zijn zoon Franklin was geboren mochten de meisjes mee om de baby te bewonderen.Hij woonde aan het Sarphatipark 83.Hij reed in een eend,dus dat was proppen.Het was een leuke onbezorgde tijd.

2012, Anja Olthof

Heel veel weet ik niet meer.We...

Heel veel weet ik niet meer.Wel dat men Molleman dirteur was.En de gym leraar was Men.van Ankum. en Men.Ritsema die woonde in de Rijnstraat.Verder weet ik de naam van 2 meisjes uit mijn klas,Nora die in de Hudsonstraat woonde en Klari Doorenbos.Met Klari heb ik nog een poosje in een bloemenwinkel(magnolia) op de ceintuurbaan gewerkt.

2012, Anja Olthof

Gezellig in de klas met Elsje ...

Gezellig in de klas met Elsje Melisie(?) en Ina

2007, Anja Olthof
?