Anja Noordam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Noordam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Noordam heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij zaten in klassen met kinderen die bijna allemaal buiten Delft woonden, de meeste waren van Schipluiden De Lier en Den Hoorn.

  Wij zaten in klassen met kinderen die bijna allemaal buiten Delft woonden, de meeste waren van Schipluiden De Lier en Den Hoorn. We fietsten vaak in een groep. Het leek of we naar school en van school altijd tegen wind hadden. Nadat ik van die school af was werd het fietspad geasfalteerd. We hadden Kraak-Vingerling? voor Nederlands. Ze las meestal een boek voor in het 2e jaar. Gym was soms bij het zwembad 's-morgens vroeg. Wat was het dan koud. Op deze school heb ik maar 2 jaar gezeten. Door dislexia had ik problemen met de talen.

  CLD, 1972

  Voor onze schoolreis was het plan om naar Londen te gaan maar de IRA legde een paar bommen en toen gingen we naar Duitsland.

  Voor onze schoolreis was het plan om naar Londen te gaan maar de IRA legde een paar bommen en toen gingen we naar Duitsland. Wiebaden en langs de rijn. Van alle vakken vond ik engels het moeilijkst en nu woon ik dus in Canada. "I love spell check". favoriete leraren waren Huib van Horssen, van de Wal en Mosterd. Ik kwam Huib ook tegen op de volleyball en noemde hem jaren lang "meneer" als dat er eenmaal in zit verander je het niet zomaar.

  MAVO 'De Lier', 1974

  juffrouw Maan in de eerste klas.

  juffrouw Maan in de eerste klas. Soms viel er iemand in slaap en dan goot ze een beetje water op je hoofd uit een gieter. 2e klas Jufrouw Bos die was altijd ziek. 3e Arie Versloot, niet m'n leukste jaar. 4e Zwiggelaar. Daar herinner ik me weinig meer van. 5e Piet Schuil. 6e Marinus.

  Prinses Ireneschool, 1966

  ?