Bekijk het volledige profiel van Anja Matthijssen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Anja Matthijssen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

wat er nog van weet, is de kle...

wat er nog van weet, is de kleuterschool ergens achter het hoofdgebouw en een liedje is me bijgebleven, hop marianneke stroop in het kanneke gezongen door een non.klas 1 bij mevr. Mens en ook klas 4.klas 2 mevr.Traats en 3 mevr v.d Brugge,handwerkles van een kreng , weet niet meer hoe ze heette maar was al wel erg oud(om een fles een poedel haken met stokjes en pompoenen)Het hoofd heette cornelia? we noemde ze kaneelstek ?Een heel oud en hoog gebouw met alles van steen,koud dus.Op de zolder zat ik bij een soort scouting,de kabouters,en in de zomer liepen we mee in de maria omgang.Enkele namen van klasgenoten ??? maaike bogers,suzie sebregts, irmgard gijzen, marion ? petra lockefeer, jeroen van tilburg,2 nichtjes Best?

2007, Anja Matthijssen

hele fijne herinneringen,eerst...

hele fijne herinneringen,eerst 4 jaar huishoudschool en daarna 2 jaar intas voorheen inas. op de foto,s van 1972, herken ik vele maar sta erzelf niet op.de laatste keer dat ik er was, ik dacht reunie in 1985 of medio februari 86,leuke school,stiekum achter het fietsehok roken en dan betrapt worden door concierge pietje(luyks).kookles van juf Punt,tekenles van oppijnen,naailes van juf koolen(helaas overleden)engels van dhr. van Gurp,muziek van de boom,natuur en scheikunde van dhr.franken. en natuurlijk de directie deheer Andree en geleijns.Administratie van deheer Poppe en mevr Mijnsbergen.Brina van schaik ???

2007, Anja Matthijssen
?