Bekijk het volledige profiel van Anja Mak en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Anja Mak heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

In de vierde klas hadden we ee...

In de vierde klas hadden we een juf met wie ik het niet zo goed kon vinden. Toen heb ik me voorgenomen: Ik word NOOIT juf, dat is te erg voor kinderen. Helaas, niet gelukt, want ik sta al jaren voor de klas en met veel plezier. In de vijfde klas hadden we een leraar: Bas Kroon. Aan hem heb ik nog steeds de beste herinneringen. Erg leuk. De zesde werd geleid door meester Weijenberg. Hij gaf af en toe natuurkunde. Ik herinner me nog de Maagdenburger halve bollen. Heb van die lessen genoten.

2007, Anja Mak

Wiskunde gehad van ir. Manusam...

Wiskunde gehad van ir. Manusama. Hij had het altijd over een "stukje papiertje". Verder heb ik goeie herinneringen aan de leraren natuur- en scheikunde. Alleen weet ik hun namen niet meer. De natuurkunde leraar is verhuisd naar Tiel. Daar zijn we nog met de klas naartoe gefietst/gebromd en blijven logeren. De scheikundeleraar had het altijd over "asmaan" of "asvrij" als hij huiswerk opgaf. De juf Frans, Koster, geloof ik, hield erg van zingen en leerde ons het Onze Vader in het Frans. Namen van leerlingen die ik me herinner: Marjan Bos, Henriëtte Kirchheiner, Betty Kolpa, Aukje de Boer, Meta Treurniet, Pim Meerman, Peter van den Akker.

2007, Anja Mak
?