Ontdek PLUS

Anja Lohsträter

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Lohsträter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Lohsträter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd hippe groepsleidingen en leuke meiden in de groep,een "uitje" met leidtster Marian of Marion? naar Amsterdam met haar lichtblauwe Citroen(Diana) eindigde nog voor de Coentunnelweg in de berm, grote schrik maar na hulp van een vrachtwagenchauffe

  Leuke tijd hippe groepsleidingen en leuke meiden in de groep,een "uitje" met leidtster Marian of Marion? naar Amsterdam met haar lichtblauwe Citroen(Diana) eindigde nog voor de Coentunnelweg in de berm, grote schrik maar na hulp van een vrachtwagenchauffeur zijn we weer op weg gegaan en hadden een heerlijke dag!

  vormingscentrum de voorslag, 1973

  Lerares juf Winter-Baas in de eerste twee jaar, en dan haar afscheidsfeest.

  Lerares juf Winter-Baas in de eerste twee jaar, en dan haar afscheidsfeest. Juf Kessel in de derde klas, dan mr.Cramer in de vierde, mr. Mollema in de vijfde en mr. Roubroeks in de zesde klas met een leuk afscheidsfeest waar hij van ons ondermeer een dikke sigaar kreeg. Klasgenoten o.a. Gerda Vink ( noch steeds mijn vriendin) Marijke Spaander, Wilma de Ruijter, Elma Duif, Guda Vreeken, Alie Visser, Jaquelinne Roeland, Carolien Daub, Erna Mantel, Carla Jonker, Klassien Fronik, Mieke van Gullik,Cor Lange(n)berg mijn eerste grote liefde!De tweeling Zwikker,Rob Midde(l)berg(een achter,achterneef),een heerlijke schooltijd!

  Jan Lighthartschool openbaa..., 1964

  Eigenlijk heb ik aan heel veel dingen goede en slechte herinneringen, van het koken bij Janssen en Honing, de les bij Lange (een niet echt mooie maar wel een spannende man), tot het Nijverheids Onderwijs bij Blees met haar rode boekje waar alle boosdoenn

  Eigenlijk heb ik aan heel veel dingen goede en slechte herinneringen, van het koken bij Janssen en Honing, de les bij Lange (een niet echt mooie maar wel een spannende man), tot het Nijverheids Onderwijs bij Blees met haar rode boekje waar alle boosdoenners in geschreven werden. En natúúrlijk goede herinneringen aan mijn klasgenoten met veel lachen, gieren en brullen!

  Juliana van Stolbergschool, 1970