Anja Kwakman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Kwakman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Kwakman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam op deze school pas in de vierde klas bij jufr.

  Ik kwam op deze school pas in de vierde klas bij jufr.Kreetz, wij kwamen uit Den Haag en woonden in een woonboot wat best heel bijzonder was toender tijd.Tot de zesde klas was dit de mariaschool daarna werd het de anthoniusschool en kregen we jongens erbij in de klas.Onwijs spannend was dat.

  Mariaschool (Zie vanaf 1970..., 1968

  Prinsenhof had nog een eigen opleiding in het huis zelf met zr.

  Prinsenhof had nog een eigen opleiding in het huis zelf met zr.Golverdingen als hoofd.En daarna br.kruijsen.Leuke tijd intern in de flat daar was altijd wel wat te keten ,mevr. bennink en Rimmelzwaan als mentrix daar moest je je altijd melden en briefje van je ouders als je vriend op je kamer mocht komen.puh! wat lang geleden en dan te bedenken dat ik weer bij de stichting werk.leuke afdelingen vond ik toch wel afd.b met br.Zuiddam en afd.a met br.Piebenga.

  zv opleiding verpleeghuis P..., 1976

  Juffrouw Lelieveld met toch wel een hele flinke voorgevel.

  Juffrouw Lelieveld met toch wel een hele flinke voorgevel. Dhr.Keersemaker de concierge wat een lieve man was dat. Juffrouw Bijlaardt de overblijf juf, De gymleraar dhr.v.d. Oever die later trouwde met juf.Buisman van handarbeid en kinderverzorging, Juf. van gemert van rekenen en aardrijkskunde persoonlijk niet mijn favoriet,juf. de groot van naailes, juf. Kwee van engels, Zr. Alexis van typen en later toen juffrouw Lelieveld met pensioen ging kwam dhr. Hulshof daar voor in de plaats.Juf. ten Bosch voor koken en huishoudkunde.dhr.Kahman die muziek gaf en later nog is beland in de gijzeling in de gevangenis in scheveningen.

  Agnes Beatrixschool-Huishou..., 1972

  ?