Bekijk het volledige profiel van Anja Kwakman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Anja Kwakman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik kwam op deze school pas in ...

Ik kwam op deze school pas in de vierde klas bij jufr.Kreetz, wij kwamen uit Den Haag en woonden in een woonboot wat best heel bijzonder was toender tijd.Tot de zesde klas was dit de mariaschool daarna werd het de anthoniusschool en kregen we jongens erbij in de klas.Onwijs spannend was dat.

2004, Anja Kwakman

Prinsenhof had nog een eigen o...

Prinsenhof had nog een eigen opleiding in het huis zelf met zr.Golverdingen als hoofd.En daarna br.kruijsen.Leuke tijd intern in de flat daar was altijd wel wat te keten ,mevr. bennink en Rimmelzwaan als mentrix daar moest je je altijd melden en briefje van je ouders als je vriend op je kamer mocht komen.puh! wat lang geleden en dan te bedenken dat ik weer bij de stichting werk.leuke afdelingen vond ik toch wel afd.b met br.Zuiddam en afd.a met br.Piebenga.

2003, Anja Kwakman

Juffrouw Lelieveld met toch we...

Juffrouw Lelieveld met toch wel een hele flinke voorgevel. Dhr.Keersemaker de concierge wat een lieve man was dat. Juffrouw Bijlaardt de overblijf juf, De gymleraar dhr.v.d. Oever die later trouwde met juf.Buisman van handarbeid en kinderverzorging, Juf. van gemert van rekenen en aardrijkskunde persoonlijk niet mijn favoriet,juf. de groot van naailes, juf. Kwee van engels, Zr. Alexis van typen en later toen juffrouw Lelieveld met pensioen ging kwam dhr. Hulshof daar voor in de plaats.Juf. ten Bosch voor koken en huishoudkunde.dhr.Kahman die muziek gaf en later nog is beland in de gijzeling in de gevangenis in scheveningen.

2003, Anja Kwakman
?