Ontdek PLUS

Anja Krahmer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Krahmer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Krahmer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school een goede tijd gehad.

  Ik heb op deze school een goede tijd gehad. ik herinner me dat je de leerkrachten bij de voornaam mocht noemen en dat er nog in de leslokalen gerookt mocht worden!! Ik ging om met Marie-Jose Luykx en later Marieke Katoen en ook Piet van Kessel en Bart van Woezik daar heb ik veel "goede gesprekken"mee gevoerd. Overal moest over gediscussieerd worden, dat hoorde zo. De school had een ietwat links karakter en dat straalde het ook uit. Ik heb het er erg naar mijn zin gehad.Veel goede herinneringen aan.

  Middelbaar Sociaal Pedagogi..., 1983

  De keuze voor de school was eigenlijk omdat ik op dat moment niets beters kon bedenken.

  De keuze voor de school was eigenlijk omdat ik op dat moment niets beters kon bedenken. Ik vond het makkelijk en heb er een hele leuke tijd gehad. Vooral omdat ik intern was en op het bijbehorende internaat zat. Daar hebben we erg veel lol gehad.Op maandagavond Candlelight luisteren op de radio. Ik had er een hele goede vriendin waar ik veel goede gesprekken mee hen gehad maar vooral veel mee heb gelachen. Haar zou ik graag nog eens zien. Anke Prinsen uit aalten.

  MSPO Dennenheuvel, 1980