Bekijk het volledige profiel van anja kleisterlee en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

anja kleisterlee heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Bij Wuyster liggen veel herinn...

Bij Wuyster liggen veel herinneringen voor mij. Vooral beginners. Samen met je vriendinnen voor het eerst dicht bij de jongens. Heerlijk verliefd worden.eerste afspraakjes enz..Voor alles afgedanst en daarna wedstrijd dansen samen met Dik Vos gedaan. Een mooie tijd.

2004, anja kleisterlee

Ontzettende leuke herinneringe...

Ontzettende leuke herinneringen aan de v.g.l.o. Vooral aan de handwerkzuster zuster Agnes. Een toen nog jonge non die zich daar ook naar gedroeg. Naailes van zuster Josefa. Ik kan nog steeds prima knoopsgaten maken met de hand. Het was het strafwerk van deze zuster. Mijn vriendin in de 7 de en 8ste klas was Sylvia Bley. Samen hebben wij ook op de gidsen gezeten.We hebben wat af gelachen samen. In klas 9 had ik zuster Rita. Ik hielp toen samen met Angelina van de Berg op de pastorie om wat centjes te verdienen. Dat was bij haar een heerlijk jaar. Met héél veel plezier denk ik aan deze school terug.

2004, anja kleisterlee

Lagere schooltijd vond ik maar...

Lagere schooltijd vond ik maar niks. Het was een noodzakelijk kwaad. Klas 1 was Juffr. de Koning waar ik gek op was. Zij vertelde altijd mooie verhalen met katechese. Er werd een grote kaart op de gang uit de bak gehaald waar het wonder op was getekend.Daar had ik het hoogste cijfer voor maar dat kwam omdat ze het zo mooi vertelde . 2 de klas waren er veel invallers, Juffr Jurgens en Mevr van Leeuwen de moeder van Laura. Het leek me vreselijk toen der tijd om je moeder voor de klas te hebben. 3 de klas juffr. Meulman strenge juf maar wel aardig. 4 de klas Juffr Maas toen in mijn ogen al een erg oude juf. 5 de klas was mijn favoriete juffr. Juffr. van Boekhout Zij begreep volgens mij maar bijzaak was. Juffr Burgers in de 6 de klas waar ik constant mee over hoop lag. Brrr. Juffr Kerle als handwerkjuffr. Ik zat ook op de padvinderij (nu scouting) waar juffr. van Boekhout en Juffr de Koning leidsters waren en dat vond ik natuurlijk geweldig. Niet te weten dat ik zelf de nu afgelopen 20 jaar scoutingleidster in Capelle zou zijn.

2004, anja kleisterlee
?