Ontdek PLUS

Anja Kinkel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Kinkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Kinkel heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij (Walther en ik) hebben enkele jaren heerlijk gedanst bij Cees & Wil.

  Wij (Walther en ik) hebben enkele jaren heerlijk gedanst bij Cees & Wil. Met de school meeverhuisd van Hellevoetsluis via Oostvoorne naar Brielle. Heerlijke tijd gehad en fijn gedanst, vooral de samba en rest van Zuid-Amerikaanse dansen. Groetjes Anja & Walther Kinkel

  Dansschool De Werker, 1979

  Ik zat 1 jaar op deze school in de brugklas van toen, omdat ik te jong was voor de ULO.

  Ik zat 1 jaar op deze school in de brugklas van toen, omdat ik te jong was voor de ULO. De biologielessen van Karel Schot, waarbij we soms gingen fietsen om de natuur te bekijken.

  Blazoenschool, 1966

  mr de Grote (z'n schoenen pasten bij z'n naam) 'peukie' Van Maurik, Juffrouw Drijver, handwerkjuffrouw Kuna van Buuren (uit de Treek 22 weet ik nog), mr Mulder.

  mr de Grote (z'n schoenen pasten bij z'n naam) 'peukie' Van Maurik, Juffrouw Drijver, handwerkjuffrouw Kuna van Buuren (uit de Treek 22 weet ik nog), mr Mulder. Enkele klasgenootjes: Coby Torqué,Rini Huisman,Hans Boekhout,Riek van Beek,Bertus Kok,Mery de Reus,Nel van Eys,Marrie Dekker,Betty Rosa,Martha Bruines en er schieten me vast nog meer te binnen als ik verder nadenk. Op onze 3daagse schoolreis wilde mr Grote wel een foto van ons maken (als we zijn bed zouden opmaken) (voor straf)

  de heliantus, 1960