Bekijk het volledige profiel van anja ketelaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

anja ketelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Geweldige tijd gehad! Hard ge...

Geweldige tijd gehad! Hard gewerkt en veel ervaren. Belanrijke levensbasis is in die tijd gelegd. Fijne mensen ontmoet. Herinneringen aan Piet Kokke, het zingen met de Oestrogientjes met Annet, Hosdé en Marike. Een beroep geleerd waarmee ik nog dagelijks erg blij ben!

2007, anja ketelaar

5 Jaren basisschool in Azewijn...

5 Jaren basisschool in Azewijn. aan wie ik het eerst denk is meester Hol. Die hadden we in de 4e klas en oh, wat vond ik dat spannend. hij was jong en deed andere dingen dan we tot nu toe gewend waren. Eén ervan is zingen. veel oud Hollande liedjes als "Wie wil er mee naar Wieringen varen". Daarvoor hadden we alleen nog maar met plaatjes meegezongen. het muziekschrift van toen heb ik nog en ik ken bijna alle liedjes nog.

2007, anja ketelaar

Alleen in de zesde klas heb ik...

Alleen in de zesde klas heb ik op de Ludgerusschool gezeten, bij meester Streppel. We hadden een erg grote klas. Daarnaast zat er ook nog een hele groep zesde klassers bij meester Kraaijevanger. Meester Streppel rookte flink voor de klas, iets wat nu ondenkbaar is.Ik heb in die tijd nog een stekje van een forsythia van hem gekregen. Ik heb vooral herinneringen aan Janneke van de Boom, Dickie Boerstal. Ook aan Willie Wessels.

2007, anja ketelaar
?