Bekijk het volledige profiel van Anja Kesseler en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

Anja Kesseler heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De enige leuke herinneringen z...

De enige leuke herinneringen zijn de kook lessen en de jaarlijkse fancy-fair avonden die er gehouden werden.Ik herinner na het lezen van de aanmeldigen de naam Joke Loper.Zou zij mij ook nog kunnen herinneren? ik weet niet met de volle zekerheid of wij bij elkaar in de klas hebben gezeten?of was zij mijn buurmeisje(PieterNieuwlandstraat)ik woonde op nr 17 en zij op nr 15.

2003, Anja Kesseler

Namen van mijn klasgenootjes k...

Namen van mijn klasgenootjes kan ik mij niet (meer)herinneren,maar ik vergeet nooit van mijn leven juf de Wilde meer.Mijn verjaardag was altijd een groot feest voor mij persoontje want ik was tegelijk met haar jarig en dan kreeg ik een grote strik op mijn hoofd en mocht de hele dag naast haar zitten.Wie kan zich dit nog herinneren?Het was een hele fijne school,met aansluitend de Commelinschool met als eindklas meester Wallop met zijn rode haren.Hij was gek op stoommachines en gaf dan ook wel eens demonstraties hierover.Ik ging harstikke graag naar school en heb er dan ook hele fijne herinneringen aan over gehouden.Jammer genoeg heb ik hier geen foto's van,daar waren mijn ouders te arm voor.Wie heeft ze wel?

2003, Anja Kesseler

Het was een hele leuke tijd,en...

Het was een hele leuke tijd,en ik ging graag naar school. De schoolreisjes waren heel erg leuk,en de meeste onderwijzers,behalve hr Wallop,wat een draak van een vent was dat!!!1

2003, Anja Kesseler
?