Bekijk het volledige profiel van Anja Jong en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Anja Jong heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Een supertijd op deze school g...

Een supertijd op deze school gehad een leuke klas heel veel lol en ook nare dingen met elkaar oplossen

2008, Anja Jong

Ik weet nog met sinterklaas da...

Ik weet nog met sinterklaas dat we het liedje leerden zwarte piet wiede wiede wiet ik hoor je wel maar ik zie je niet, Ik was zo bang, want ik wilde zien wat ik hoorde. ook berend botje ging uit varen heb ik hier geleerd. ik heb mijn poesje album er nog even op na geslagen en daar staat juf Visser nog met een gedichtje erin leuke herinneringen.

2008, Anja Jong

op deze school kon ik eindelij...

op deze school kon ik eindelijk mezelf zijn. Heb dat natuurlijk ook uitgebuidt. Had een supertijd. Altijd helpen in de kantine en dan de soep gratis krijgen zodat ik het geld op kon sparen om sigaretten te kopen. Met de hele klas spijbelen, {viel niet op????}.Wie herinner ik me nog die bij mij in de klas zaten? In de eerste klas de meiden René jongbloed katharina de vos reina v/d veen berna mors femmie halbertsma nog een meisje die van der veen van achternaam heette johanna bos dauwina v/d meer antsje dijk jacqeuline leuninge en een meisje met heel lang blond haar . de jongens waren henk van dijk bert en andré johan? gauke en dan dus nog een paar wie vult ze aan?? Toen ik in 3h zat zaten er 3 jongens bij mij in de klas dat waren wieger v/d bos dimitri dost en andre modderman de meiden waren alie de vries elli de leeuw aaltsje de vries atsje kraak jannie meter jannie prikken en wie nog meer

2008, Anja Jong
?