Bekijk het volledige profiel van ANJA j.jPUTS en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

ANJA j.jPUTS heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

net in den-bosch komen wonen.....

net in den-bosch komen wonen..met broer arthur naar de kleuterschool,flink eind lopen!!! broer bij een zuster in de klas en ik [gelukkig!]bij juf kitty-een vreselijk lieve juf..was toen verliefd op fransje die in de ? abeelen straat woonden-rood haar en sproeten. we gingen ook met de hele kleuter klas wel ns door t park.. ik heb nog niemand ontdekt die ook in die tijd op de kleuterschool zat????

2007, ANJA j.jPUTS

muziek van van de akker[ook th...

muziek van van de akker[ook theater-muziek bezoeken!!] naai en kook lessen vooral veel lachen!! weinig leren maar welke puber doet dat wel?.. denk toch regelmatig terug aan die meiden waar je mee-opgroeide! stiekum roken in t park.. gym les van mnr v/d AA..

2007, ANJA j.jPUTS

..brave katholieke meisjes sch...

..brave katholieke meisjes school,met een erg favorite juf. mia v/d braak.er is een reunie geweest zo'n 15 jaar geleden,reuze gezellig en misschien zijn er nog meer juffen van toen die een reunie leuk vinden?? mvr.timmermans bv ..

2007, ANJA j.jPUTS
?