Bekijk het volledige profiel van anja iburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

anja iburg heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ging elke dag met de tram o...

Ik ging elke dag met de tram o.a. met Marja Dekker, die ik net op de site heb gevonden. Een klasgenootje Jopie Hoogsteder verloor vaak zijn dubbeltje voor de tram en wij verstopten hem dan naast het het zadel van de bestuurder achter in de tram. In de eerste klas juffrouw Dubbelt, een hele lieve juf. In de twee klas kwam Iwan de Jong (moeder is Stalusa Pera) erbij. Iedereen was een beetje bang voor hem maar ik kon het wel met hem vinden. In de 4e of 5e zijn wij beiden voor zijn verjaardag naar holliday on ice geweest en ik vond het geweldig. Omdat hij niet zo lekker lag in de klas durfde ik het op school niet te vertellen.

2004, anja iburg

ik ben in de 3e blijven zitten...

ik ben in de 3e blijven zitten. ik heb met Sjoukje Rozema, Palma Ortgiess (is overleden) en en Jokoos (ben achternaam even vergeten) in de klas gezeten. Leraren Frans: Jansen; Duits: Sterkenburg (Veronicaliefhebber); enz. Greebe was de directrice. In de eersteklassen mochten er geen lange broeken gedragen worden, behalve als het vroor. Heb meegedaan aan schoolcabaret in 1966 (geloof ik). Ben Frans gaan studeren, maar niet afgemaakt.

2004, anja iburg
?