Bekijk het volledige profiel van Anja Hoogland en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Anja Hoogland heeft 1 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ging om met Betty en ria ve...

Ik ging om met Betty en ria verder kan ik mij niet nog meer namen herinneren. Heb mijn diploma met een hak over de sloot kunnen halen.De directeur herinner ik van de foto op de site dat was een heel aardige man. Weet alleen ook niet de naam. Heeft mij wel goed begeleid om mijn diploma te halen.

2008, Anja Hoogland

Ik ging om met Marja van der V...

Ik ging om met Marja van der Vlugt, Kitty Boot, Annelies Tonnema, Annelie Schaller,Willy Heijne. Sonja v. Deelen.Met Marja liep ik van en naar school. We hebben in die jaren heel wat km. afgelegd. Meester Kramer was een heel aardige leraar. En de handwerkjuf ja, bij haar in de les zaten we altijd te klieren. Moest je koordjes draaien met ze tweetjes dan lieten we dat altijd wegschieten. En dan werd ze boos. En de bloembollententoonsteling dat was altijd erg mooi.Met Annelies heb ik nog eens een dansje uitgevoerd. Iets op Zorba de Griek muziek.Nou ik weet nog veel meer. Maar dan word het net een boek.

2007, Anja Hoogland
?