Anja Hommersom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Hommersom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Anja Hommersom heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  In 1994 gestart met de inservice in Tiel.

  In 1994 gestart met de inservice in Tiel. Leuke tijd gehad in de personeelsflat daar. Zoals Elsbeth al schreef, dat moet je eens hebben meegemaakt. Na het behalen van het diploma in 1998, nog een paar maandjes in Tiel gewerkt en toen gaan werken in het Antonius in Nieuwegein. Was inmiddels namelijk verhuisd naar IJsselstein. In 2001 heb ik de verpleging verlaten om als zelfstandige te gaan werken in het familiebedrijf. Geef les in EHBO, BHV en Reanimatie(toch nog een beetje medisch he). Verder natuurlijk de zorg die er bijkomt met adminstratief werk. Nog steeds goede vriendinnen met Cecile en Angelique.

  2004, Anja Hommersom

  Weinig goede herrineringen aan deze school.

  Weinig goede herrineringen aan deze school. Ben in de brugklas blijven zitten en nadat ik het jaar had over gedaan, gingen we verhuizen naar Midden Nederland.

  2004, Anja Hommersom

  Heb hier een erg leuke schooltijd gehad.

  Heb hier een erg leuke schooltijd gehad. misschien wel omdat ik er fluitend doorheen ging. Heb weinig moeite hoeven doen om te leren, helaas moest ik bij mijn vervolgopleiding tot verpleegkundige wel wat meer moeite doen. Maar ach daar is natuurlijk nog nooit iemand dom van geworden he.

  2003, Anja Hommersom
  ?